NIEUWSBRIEF 2021

 

Beste buurtbewoners.

 

Via deze brief informeren wij u over de gang van zaken binnen Corsowijk De Ambachtsbuurt.

Allereerst willen wij alle vrijwilligers en sponsoren bedanken die er met elkaar voor hebben gezorgd dat corso 2020 weer een succes is geworden.

Voor het corso in 2021 willen wij er voor zorgen dat de 3e zaterdag in september er weer eentje wordt vol bloemenpracht.

 

2021 is een vrij corso

 

De bouwers van de grote wagen hebben gekozen voor

Bijwerking

 

 

Om deze wagen te realiseren is er vanuit de wijk weer veel hulp nodig voor:

 

Ophalen vrijwillige bijdrage.

Die zal huis-aan-huis opgehaald gaan worden van 21 juni t/m 26 juni 2021. Het richtbedrag is 10 euro, maar elk bedrag is welkom. Het  is ook mogelijk om uw bijdrage zelf over te maken op onze bankrekening. Wij zoeken nog mensen die willen helpen met het ophalen van deze vrijwillige bijdrage.

Uw financiële steun is onmisbaar om een mooie wagen te kunnen bouwen.

 

Bouwen van de wagen.

Vanaf eind april hopen we weer te beginnen met de bouw van de wagen op de maandagavond vanaf 19.00 uur aan de 1e Prinsenweg 28 bij de familie Kok.   Gereedschap is aanwezig. Nieuwe bouwers zijn van harte welkom, dus kun je lassen, timmeren, elektra, of vind je het gewoon leuk om mee te helpen, iedereen is welkom!!!

 

Voorgaande jaren haalden we oud papier op in Barneveld om de wagen te bekostigen

Dit wordt door de gemeente echter opgeheven en lopen we veel geld mis.

Nu hebben we ons ingeschreven voor andere "klussen" om toch geld te verzamelen.

Wij houden u op de hoogte wat dat gaat worden en wanneer, we zoeken daar namelijk nog wel wat handen voor.

 

Opbouwen tent.1

Al jaren staat er een tent in onze wijk om de bloemen op de wagen te krijgen. Deze zal worden opgebouwd op vrijdagavond 10 september en zaterdag 11 september.

Het afbreken van de tent zal op 20 september gebeuren. Dat is een zwaar karwei en sterke handen zijn dringend nodig. Helpt u ons een handje?

 

Bloemen steken.

Het bloemensteken zal beginnen op donderdagmorgen 16 september rond 10.00 uur tot ongeveer 23.00 uur. Vrijdag 17 september wordt om 8.00 uur hiermee verder gegaan totdat de wagen af is.  De “deur” van de tent staat voor iedereen open!!!

 

 

Kindercorso

Voor de jeugd is er dit jaar de mogelijkheid om individueel of met een vriendje/vriendinnetje een leuke eigen wagen te bouwen. Info is te vinden op de Floraliavereniging website of via de facebookpagina van Kindercorso Voorthuizen.

 

Sponsoren.

Om de kosten van de wagen laag te kunnen bekostigen , zoeken wij sponsoren voor onze wagen. Wij plaatsen uw bedrijfsnaam met evt. link op onze site en tijdens de corsodagen zal er een mooi sponsorbord bij onze wagen staan. Tevens wordt u op onze facebookpagina genoemd. Een aantal (nieuwe) sponsoren hebben al positief gereageerd maar zijn er meer bedrijven die ons een warm hart toedragen dan horen wij dat natuurlijk graag.

 

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op.

 

Nico Klok                                                     

Molenmakerslaan 116                                                                     

Tel: 0342-478743

info(at)ambachtsbuurt(dot)nl

www.ambachtsbuurt.nl

Ook is de Corsowijk terug te vinden op facebook

Reknr: NL29ABNA 059.47.55.441 Corsowijk De Ambachtsbuurt o.v.v. A. Geurtsen

 

 
   

www.facebook.com/ambachtsbuurt.voorthuizen